A
A
NL FR
 • Voor 17:00 besteld
  Morgen in huis
 • Gratis verzending 
  vanaf 30Ä
   
 • Veilig betalen
  beveiligde verbinding

Ogen

Toon per pagina
Sorteren op: Titel Prijs Nieuw Standaard
 • Allergodil collyre fl 6ml

  Het actieve bestanddeel Azelastine behoort tot de groep antihistaminica die bekend staan als H1-inhibitoren. Het voordeel van Azelastine is dat het een lokaal geneesmiddel is dat de allergiesymptomen snel doet verdwijnen. De werking houdt verschillende uren aan en de ontstekingswerende bestanddelen behandelen de aandoening aan de bron.

  Antihistaminica verhinderen de verspreiding van bepaalde stoffen zoals histamine, prostaglandines en leukotriŽnen, die een belangrijke rol spelen bij het ontstekingsproces van allergieŽn. Azelastine vermindert ook de afscheiding van immunoglobuline E die verhoogd is bij allergiepatiŽnten. Daarnaast onderdrukt het ook de slijmafscheiding, de jeuk en het opzwellen van de neusslijmvliezen. Het is bewezen dat Azelastine een doeltreffend middel is voor allergiepatiŽnten. Azelastine behoort tot een nieuwe generatie antihistaminica.

  De lokale toediening van Azelastine is uitermate doeltreffend aangezien het actieve bestanddeel via het neusslijmvlies of de ogen rechtstreeks in het lichaam komt, zodat het heel snel kan inwerken en er veel minder in de bloedbaan terecht komt. De ontsteking wordt behandeld op de plaats waar het proces plaats vindt.

  Snelle verbetering van uw symptomen door lokale toediening

  Azelastine laat toe allergiesymptomen het hele jaar door snel te verlichten. Er treedt een significante verbetering van de symptomen op, zowel binnen als buiten en dit op lange termijn.

  Adviesprijs: €12,90
  Onze prijs: €11,60
  10% Korting (€1,30)
  Toevoegen
  Details
 • Cromabak collyre 2% 10ml

  Adviesprijs: €10,16
  Onze prijs: €9,10
  10% Korting (€1,06)
  Toevoegen
  Details
 • Livostin collyre 4ml

  Onze prijs: €13,29
  Toevoegen
  Details
 • Opticrom collyre 10ml

  Adviesprijs: €10,87
  Onze prijs: €10,87
  20% Korting (€0,00)
  Toevoegen
  Details
Toon per pagina
Sorteren op: Titel Prijs Nieuw Standaard