Heb je een recept nodig voor daflon?

De arts bepaalt de specifieke dosis voor een specifieke duur, afhankelijk van de ernst van de aandoening. Neem daflon 500mg Tablet 10'S in zoals voorgeschreven door uw arts. U wordt geadviseerd om daflon 500Mg Tablet 10'S zo lang in te nemen als uw arts het u heeft voorgeschreven, afhankelijk van uw medische toestand. In sommige gevallen kunt u diarree, dyspepsie (indigestie), misselijkheid en braken ervaren.

De meeste van deze bijwerkingen van Daflon 500Mg Tablet 10'S vereisen geen medische hulp en verdwijnen geleidelijk na verloop van tijd. Als de bijwerkingen echter aanhoudend zijn, neem dan contact op met uw arts. Daflon werkt meestal vrij snel. Daflon kan in twee dagen een verbetering in stapels laten zien.

Artsen schrijven over het algemeen een cursus voor van vier dagen. Als u echter geen verbetering opmerkt, kan het abrupt stoppen met Daflon de symptomen verergeren. Gebruik Daflon niet langer dan drie maanden zonder advies van een arts. Of u nu last heeft van acute hemorrhoidale aanvallen, chronische hemorrhoidale ziekte ervaart, spataderen heeft of een slechte bloedsomloop in uw benen heeft, uw arts kan een recept aanbevelen om Daflon te kopen.

Leave a Comment

Required fields are marked *