Is daflon een voorgeschreven medicijn?

Daflon wordt vaak voorgeschreven voor de behandeling van acute hemorrhoidale aanvallen, zoals in stapels. Het medicijn is effectiever dan een placebo bij de behandeling van stapels. De duur van de medicijncursus wordt bepaald door de arts. Stopzetting van het geneesmiddel zonder medisch advies kan de symptomen verergeren.

De studies met daflon hebben geen significante veranderingen in de bloeddruk van patiënten die Daflon gebruiken vastgesteld. Wat huidveranderingen betreft, is aangetoond dat daflon 500 mg veneuze trofische aandoeningen verbetert, zoals gravitationele (stasis) dermatitis en dermatofibrosclerose. De toevoeging van Daflon ging gepaard met significant meer genezen zweren en een significante verbetering van het gevoel van zware benen; er werden geen behandelingsgerelateerde bijwerkingen gemeld. Of u nu last heeft van acute hemorrhoidale aanvallen, chronische hemorrhoidale ziekte ervaart, spataderen heeft of een slechte bloedsomloop in uw benen heeft, uw arts kan een recept aanbevelen om Daflon te kopen.

Daflon wordt gebruikt voor verschillende circulatoire en ontstekingsproblemen om de doorbloeding te verbeteren en ontstekingen te verminderen. Ten eerste is Daflon (gemicroniseerde gezuiverde flavanoïde fractie; Servier, Parijs, Frankrijk) beschikbaar in Europa en is effectief voor chronische veneuze insufficiëntie. Als gevolg hiervan verzwakte daflon 500mg de ader- en klepvernietiging en verminderde de refluxsnelheid aanzienlijk op een dosisafhankelijke manier. In het onderzoek door Shoab daalde de plasmaspiegel van VCAM-1 en ICAM-1 significant bij C2-C4-patiënten die voorbehandeld werden met Daflon 500 mg.

Daflon beperkt de bloedtoevoer naar spataderen om een beter gecontroleerde druk van het bloed dat erdoorheen stroomt mogelijk te maken, terwijl de ontsteking wordt verminderd. Er is waargenomen dat stevige hechting van leukocyten aan de endotheelwand en daaropvolgende migratie van leukocyten naar het interstitium een mechanisme is van weefselbeschadiging tijdens ontsteking, en de verzwakking van dit fenomeen tijdens ischemie - reperfusie zou de positieve effecten van daflon 500 mg kunnen verklaren. op klinisch oedeem. In een open studie van Daflon bij 50 zwangere vrouwen met acute aambeien, had 66% verlichting van acute symptomen op de 4e dag; er waren geen gerapporteerde effecten op het verloop van de zwangerschap, foetale ontwikkeling, geboortegewicht, groei van baby's of voeding.

Hoewel Daflon natuurlijke ingrediënten bevat, moet u uw arts raadplegen over het gebruik ervan terwijl u zwanger bent, zwanger kunt worden of borstvoeding geeft om zeker te zijn van de veiligheid van uw baby. Daflon 500 mg, dankzij zijn uitgebreide werkingsmechanisme op de aderen, lymfatische en microcirculatie, is de voorkeursmethode, niet alleen in de vroege stadia van CVI-behandeling, maar ook in de ernstige stadia van deze aandoening, in combinatie met compressiebehandeling, sclerotherapie en chirurgie als passend. Vertel uw arts over andere medische aandoeningen of allergieën die u heeft en vermeld alle huidige OTC- of Rx-geneesmiddelen die u gebruikt, inclusief kruidengeneesmiddelen en voedings- of vitaminesupplementen, om er zeker van te zijn dat Daflon geschikt voor u is. Daflon 500 mg Tablet is een flavonoïde semi-synthetisch medicijn dat wordt gebruikt bij de behandeling van bloedvataandoeningen zoals veneuze stasis, spataderen, lymfoedeem, enz.

Leave a Comment

Required fields are marked *