Is diosmin veilig tijdens het geven van borstvoeding?

Niet riskant voor borstvoeding of zuigeling. Kleine, incidentele doses dimenhydrinaat zouden naar verwachting geen nadelige effecten veroorzaken bij zuigelingen die borstvoeding krijgen. Grotere doses of langer langdurig gebruik kunnen effecten veroorzaken bij de zuigeling of de melktoevoer verminderen, vooral in combinatie met een sympathicomimeticum zoals pseudo-efedrine of voordat borstvoeding goed is vastgesteld. Eenmalige doses voor het slapengaan na de laatste voeding van de dag kunnen voor veel vrouwen voldoende zijn en zullen de effecten van het medicijn minimaliseren.

ZEER LAAG RISICO Het is toegestaan tijdens het geven van borstvoeding. Het is niet gevaarlijk voor een baby. LAAG RISICO WAARSCHIJNLIJK Mogelijke aanwezigheid in moedermelk is toegestaan. HOOG RISICO WAARSCHIJNLIJK Een onveilig medicijn, het is noodzakelijk om de risico's tijdens het gebruik te beoordelen.

ZEER HOOG RISICO Het wordt niet aanbevolen. U moet stoppen met borstvoeding geven of een veilige analoog kiezen. Dubbelblinde, placebogecontroleerde evaluatie van klinische activiteit en veiligheid van daflon 500 mg bij de behandeling van acute aambeien. Ongeacht het ontvangen van dagelijkse orale of toekomstige injecteerbare depottherapieën, deze vereisen bezoeken aan de gezondheidszorg voor medicatie en monitoring van veiligheid en respons.

Leave a Comment

Required fields are marked *