Kan daflon aambeien krimpen?

De bevindingen tonen een significante afname van bloedingssymptomen aan na een behandelingskuur van twee weken. We ontdekten dat injectiesclerotherapie en tabletdaflon even effectief zijn bij de behandeling van eerstegraads aambeien. Dokter schreef daflon 500 mg voor voor acute aambeienbehandeling voor mij en ik ben het nu net ongeveer 7 dagen gaan gebruiken. Zal het helpen om de externe aambei die naar buiten komt te verkleinen en pijn veroorzaakt als ik hem lange tijd blijf gebruiken? Ik neem ook al bijna drie maanden pijnstillers een uur voordat ik naar het toilet ga.

Heeft dit bijwerkingen op mij? Het helpt de pijn enigszins te verminderen. Infraroodcoagulatie In deze kantoorprocedure gebruikt de arts een intense straal infrarood licht om de aambei te verkleinen. Sclerotherapie In deze snelle, vaak pijnloze procedure injecteert de arts een chemische stof in het hemorrhoidale bloedvat, waardoor littekenweefsel ontstaat om de aambei te krimpen. Ik bloed nog steeds licht met brandende pijn in de buurt van mijn rectum na het gebruik van daflon 500 mg, zes per dag gedurende vier dagen en vier tab.

Ik kocht Daflonex bij Walgreens, maar ze gaven me geen referenties over waar dit medicijn voor is. Ze werden allemaal gestart met Daflon; 2 tabletten tweemaal daags gedurende 4 weken en werden wekelijks opgevolgd tijdens de onderzoeksperiode en proctoscopisch onderzoek werd uitgevoerd bij elk consult.

Leave a Comment

Required fields are marked *