Wanneer moet u stoppen met het gebruik van daflon?

Neem 500 mg daflon tablet niet langer dan drie maanden in zonder medisch toezicht. daflon 500mg Tablet is veilig te gebruiken voor een periode van drie maanden voor de meeste patiënten. Uw symptomen van aambeien zullen niet verbeteren na 15 dagen gebruik van dit geneesmiddel, raadpleeg uw arts. Daflon werkt meestal vrij snel.

Daflon kan in twee dagen een verbetering in stapels laten zien. Artsen schrijven over het algemeen een cursus voor van vier dagen. Als u echter geen verbetering opmerkt, kan het abrupt stoppen met Daflon de symptomen verergeren. Gebruik Daflon niet langer dan drie maanden zonder advies van een arts.

Neem Daflon 500Mg Tablet 10'S niet in als u allergisch bent voor een van de bestanddelen. Als u zwanger bent of borstvoeding geeft, een nier-, hart- of leverprobleem heeft, neem dan contact op met uw arts voordat u begint met Daflon 500Mg Tablet 10'S, uw arts zal alleen voorschrijven als de voordelen opwegen tegen de risico's. Daflon 500Mg Tablet 10'S mag niet worden ingenomen voor een duur van meer dan 3 maanden. Vermijd de inname van pittig en gefrituurd voedsel, omdat dit kan helpen om uw symptomen te verbeteren.

Houd uw arts op de hoogte van uw gezondheidstoestand en alle geneesmiddelen die u gebruikt om bijwerkingen uit te sluiten.

Leave a Comment

Required fields are marked *