Wat is een! gebeld?

Werkwoord schreeuw uit (een woord of woorden). Dit is een lijst met de meest voorkomende typografische symbolen en leestekens die worden gebruikt met het Latijnse schrift. Zie Lijst met Unicode-tekens voor een veel uitgebreidere lijst met symbolen en tekens. Voor andere talen en symbolensets (vooral accenten), zie hieronder.

Een ellipsis bestaat uit drie punten die samen worden gebruikt om een weglating van woorden of letters weer te geven. Ze worden vaak gebruikt om van de ene zin of zin naar de andere te springen, terwijl onnodige of voor de hand liggende woorden worden weggelaten. Het wordt ook gebruikt bij het citeren van iemand en onnodige woorden worden weggelaten. Hieronder vindt u een overzicht van 85 veelgebruikte tekens, leestekens of tekens die in de meeste lettertypen zijn opgenomen.

Deze omvatten leestekens en andere symbolen die in typografie worden gebruikt. Technisch gezien worden deze karaktervormen glyphs genoemd. Naast elke glyph-naam worden de Unicode- en HTML-entiteit weergegeven, evenals de ASCII-code en HTML-entiteit als deze beschikbaar zijn. Ik heb ook de Windows ALT-toetsaanslag of het Mac-equivalent vermeld dat kan worden gebruikt om het teken in een tekst in te voegen.

Het lettertype dat voor de meeste voorbeelden wordt gebruikt, is Arial Bold. Kleine lijnen geven de basislijn, x-hoogte en de stijghoogte en de hoogte van de afdaling aan. Er zijn regelmatige en schuine aanhalingstekens. Deze leestekens worden gebruikt voor aanhalingstekens in een aantal talen.

Dubbele hoekaanhalingstekens worden ook wel guillemets of dubbele chevrons genoemd. Ik hou van de overzichten van TopTal Designers, Penn State en Keynote Support Het is eigenlijk het symbool van zowel de Japanse yen als de yuan, de basiseenheid van de renminbi, de Chinese valuta. Ik vind sommige van de genoemde namen ook niet leuk. Vooral omdat ik er geen heb.

Bedankt voor het samenstellen van al deze nuttige informatie. Hier (Duitsland) wordt het ook wel „nietaap of „klemaap” genoemd, wat het humoristische woord is voor een nietmachine of stitcher (het apparaat, niet het beroep). Die naam was vrij gebruikelijk in pre-pc-tijden, toen mainframes de computers waren die men eerder tegenkwam. Elders (Nederland) noemen ze het „apenstaart”.

Dat is een emoticon om aan te geven dat je verdrietig of boos bent of dat je iets fronst. De tilde over de laatste geen geluid anders dan n, is een meer nasaal geluid. Woah, dit heeft me veel geholpen. Ik zal een bladwijzer voor deze pagina maken, dus als ik dit ben vergeten, zal ik hem bekijken.

Dit is een goed voorbeeld voor kinderen. Ik zal dit op mijn laptop bookmarken. Ik weet dat je hier niets over te zeggen hebt, maar ik moet dit vermelden. Google, de informatiekoning, is niet meer de koning.

Ja, ze vinden en negeren het ~ karakter niet eens als je het in een vraag stelt. Wat is het ~ teken dat wordt gebruikt, geeft niets terug over ~ Het wordt genegeerd. Way to go Google, misschien te veel buitenlandse werknemers eh? De tilde wordt gebruikt om 'ongeveer' of 'rond' aan te geven. Dus '~ 7 meldingen per dag' geeft gemiddeld 7 meldingen per dag aan.

In het Spaans wordt het gebruikt boven een „n. In het Spaans wordt Canyon bijvoorbeeld gespeld als Canon met een tilde over de eerste „n. Als het een symbool is, vertel me dan de namen, ik kan ook de symbolen niet typen, ik heb een Windows 10, help me daar ook bij, ik geloof dat ze „quine- of hoekbeugels” worden genoemd en worden gebruikt om de randen van afbeeldingen te markeren. Ik ontdekte ook dat ze worden gebruikt als aanhalingstekens in talen als Chinees %26 Japans.

Ik vind het leuk hoe dit ons dit laat zien en ik hou van de mensen die dit hebben gemaakt, bedankt. De sectie Apostrof beschrijft de apostrof als het gebruik van hetzelfde symbool als het „sluitende enkele aanhalingsteken”, wat correct is. Het getoonde symbool is echter geen van beide — het is een one-size-fits-all variant. De versie in de kop van de sectie Apostrof is weer anders, maar lijkt meer op het openingsenkele aanhalingsteken.

Veel van deze samenvatting was echter nuttig. Ik heb het probleem opgelost met het verkeerde personage dat in de intro te zien was. Ik denk dat het verkeerde teken is ingevoegd door de autocorrectiefunctie van de online spellingcontrole die ik gebruik. Openings- en sluitmarkeringen moeten nog steeds aan deze pagina worden toegevoegd.

Dat is de interrobang, die ik al aan de lijst had moeten toevoegen, ook al is het vrij onduidelijk. Die string bevat twee van de 'Javaanse rerenggan' symbolen de linker () en rechter () versies, toepasselijk zo genoemd. Dat is geen symbool, het is gewoon wat tekst die is ingesteld in een contourlettertype. De kop voor Groter dan is onjuist.

Ik heb het nog nooit gehoord „Hash” totdat Twitter langskwam. Tot die tijd werd het altijd een „Hash Mark Tilde” genoemd, wordt in het Spaans gebruikt voor het markeren van het 'en-yay' karakter zoals gebruikt in 'señor'. Ik had aangenomen dat veel mensen niet wisten wat sommige van deze tekens betekenen. Kunt u me echter helpen vertellen wat het teken 'tilde' betekent, ik heb het meerdere keren zien gebruiken.

Je gebruikt interpunctie om duidelijkheid en leesbaarheid aan je schrijven toe te voegen. Hieronder vindt u een lijst van de verschillende symbolen die worden gebruikt voor interpunctie. Ze noemden het het 'land van melk en honing'. .

Leave a Comment

Required fields are marked *