Wordt daflon 1000 gebruikt voor palen?

Daflon 1000 Tablet wordt gebruikt voor de behandeling van spataderen (gezwollen, gedraaide en verwijde aderen die overvol zijn met bloed dat het meest voorkomt in de benen). Het wordt ook gebruikt voor de behandeling van symptomen van aambeien (stapels) zoals bloedingen, jeuk, pijn, enz. U wordt geadviseerd daflon 1000 mg Tablet 10's in te nemen zolang uw arts het u heeft voorgeschreven, afhankelijk van uw medische toestand. Daflon 1000 mg is een veinotonisch medicijn (het verhoogt de tonus van de aderen) en een vasculoprotectief (het verhoogt de weerstand van kleine bloedvaten).

Er is beperkte informatie beschikbaar over het gebruik van daflon 1000 mg Tablet 10's bij patiënten met een leverfunctiestoornis. Daflon 1000 mg Tablet is gecontra-indiceerd in het geval van problemen zoals nierziekte, diarree, sarcoïdose, hoge calciumspiegels in het bloed, nierstenen, de ziekte van Addison, hoge hoeveelheid kalium in het bloed, de ziekte van Thomson, enz Daflon 1000 mg Tablet helpt bij de vasoconstrictie van aderwanden door uitbreiding van het effect van norepinefrine op deze wanden. Daflon 1000 MG heeft ook een vergelijkbaar effect op de lymfevaten, waardoor ook de lymfedrainage wordt verbeterd. Hieronder vindt u de lijst met geneesmiddelen, die dezelfde samenstelling, sterkte en vorm hebben als Daflon 1000 mg Tablet, en daarom als vervanging kunnen worden gebruikt.

Daflon 1000 mg Tablet is een flavonoïde semi-synthetisch geneesmiddel dat wordt gebruikt bij de behandeling van bloedvataandoeningen zoals veneuze stasis, spataderen, lymfoedeem, enz. Waarschuwingen en voorzorgsmaatregelen Neem contact op met een arts of apotheker voordat u Daflon 1000 mg filmomhulde tablet inneemt. Voorzichtigheid is geboden bij het besturen van voertuigen of het bedienen van machines, aangezien Daflon 1000 mg Tablet 10's duizeligheid kan veroorzaken. Raadpleeg uw arts als u zich zorgen maakt over het gebruik van Daflon 1000 mg Tablet 10's bij patiënten met een nierfunctiestoornis.

Hoewel informatie over de interactie van Daflon 1000 mg Tablet met drugs, voedsel en alcohol niet beschikbaar is, wordt het nog steeds aanbevolen om voorafgaand aan het gebruik van het medicijn een arts te raadplegen, aangezien de dosering afhangt van de medische geschiedenis van de persoon en gezondheidsproblemen zoals zwangerschap, reeds bestaande ziekten, Daflon 1000 mg Tablet 10's wordt voornamelijk gebruikt voor de behandeling van spataderen (verdraaide en vergrote aderen), lymfoedeem (zwelling van armen en benen) en acute en chronische aambeien (gezwollen aderen van het onderste rectum en de anus). Raadpleeg uw arts als u zich zorgen maakt over het gebruik van Daflon 1000 mg Tablet 10's bij patiënten met een leverfunctiestoornis. De meeste van deze bijwerkingen van Daflon 1000 mg Tablet 10's vereisen geen medische hulp en verdwijnen geleidelijk na verloop van tijd.

Leave a Comment

Required fields are marked *