Wie mag daflon niet nemen?

Neem daflon 500mg Tablet 10'S niet in als u allergisch bent voor een van de bestanddelen. Als u zwanger bent of borstvoeding geeft, een nier-, hart- of leverprobleem heeft, neem dan contact op met uw arts voordat u begint met daflon 500Mg Tablet 10'S, uw arts zal alleen voorschrijven als de voordelen opwegen tegen de risico's. Daflon wordt gebruikt voor de behandeling van verschillende problemen met de bloedsomloop die verband houden met bloedstasis, zwelling en bloeding. Het remt chemische boodschappers zoals prostaglandinen E2 en tromboxaan A2 om ontstekingen te verminderen.

Het wordt voorgeschreven aan patiënten met spataderen om veneuze zwellingen, zweren en krampen te verminderen. Het vermindert ook de zwelling bij patiënten met lymfoedeem. Daflon wordt ook gebruikt voor de behandeling van acute hemorrhoidale aanvallen. Om ten volle te profiteren, moet u alle voorzorgsmaatregelen nemen die uw arts aanbeveelt.

Het gebruik van het medicijn heeft enkele veel voorkomende bijwerkingen zoals buikpijn, diarree, hoofdpijn die geleidelijk verbeteren met de tijd.

Leave a Comment

Required fields are marked *